Jullie scheiding, wiens proces is het?

Wie bepaalt welke afspraken “goed” zijn? Wie bepaalt “hoe het hoort”?

Het antwoord is: Jullie zelf!

Bij mij aan de mediation tafel hoor ik regelmatig dat mijn cliënten vele raadgevers en adviseurs hebben, in de vorm van familie, vrienden, buren, etc. Dit kan nog wel eens zorgen voor onzekerheid bij mijn cliënten: “Doen we het wel goed zo?”

Wat goed is voor jullie en jullie kinderen, dat bepalen jullie in principe zelf. Natuurlijk zitten er wel consequenties aan bepaalde afspraken. Ik informeer jullie daar uitgebreid over, zodat jullie op basis daarvan ook in staat zijn de juiste afspraken met elkaar te maken. Alles met als doel dat jullie beiden weer verder kunnen, zowel emotioneel als financieel!

Meer weten? Neem gerust contact op, ik help jullie graag!

Neem contact op.

Hebben jullie vragen over scheiden, over hoe mediation jullie verder kan helpen of de kosten? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier graag mee verder.

Neem direct contact op.

Liever een intake gesprek?

Hebben jullie meer behoefte aan een kosteloos intake gesprek? Vraag deze dan zo snel mogelijk aan en dan kijken we samen of mediation jullie kan helpen met jullie scheiding.

Vraag een kosteloos gesprek aan.