Als je gaat scheiden komt er ontzettend veel op je af! En de financiën lopen als een rode draad door dat scheidingsproces heen.

Als je gaat scheiden komt er ontzettend veel op je af! En de financiën lopen als een rode draad door dat scheidingsproces heen. Want iedere afspraak die je maakt heeft consequenties voor jouw financiële situatie. In mijn scheidingsbegeleiding wordt daarom uitgebreid aandacht besteed aan de financiële gevolgen van de scheiding.

Want pas als je op de hoogte bent van de gevolgen, ben je in staat de juiste keuzes daarin te maken. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd en vervolgens regel ik de verdere afwikkeling van de scheiding, tot en met de inschrijving bij de burgerlijke stand aan toe.

Om de financiële gevolgen na de scheiding verder vorm te geven ben ik de samenwerking aangegaan met Tulipinv.

Ernest Stel van Tulipinv. vertaalt jouw financiële vragen/issues naar een begrijpelijk overzicht zodat je op basis daarvan weer verder kunt!

Tulipinv. is echt onafhankelijk en verkoopt zelf geen financiële producten. Wel kan Ernest jou uitstekend helpen met het vinden van het voor jouw juiste product!

Tulipinv Financial Planning is gevestigd in Noord Holland en adviseert in heel Nederland.

Neem contact op.

Hebben jullie vragen over scheiden, over hoe mediation jullie verder kan helpen of de kosten? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier graag mee verder.

Neem direct contact op.

Liever een intake gesprek?

Hebben jullie meer behoefte aan een kosteloos intake gesprek? Vraag deze dan zo snel mogelijk aan en dan kijken we samen of mediation jullie kan helpen met jullie scheiding.

Vraag een kosteloos gesprek aan.