Hoe vertellen we dat we gaan scheiden?

Ik hoor regelmatig in mijn praktijk dat de stellen het best lastig vinden om hun familie en vrienden te gaan vertellen dat zij gaan scheiden. Hoe zorg je nu dat jullie verhaal eenduidig bij iedereen terecht komt?

Ik heb een aantal jaren terug ook al een blog geschreven over cliënten die dat middels een brief hadden gedaan. Zij deden dit met name om hun kinderen te ontlasten en te voorkomen dat er een “eigen” verhaal zou ontstaan.

Hoe toevallig dat ik deze week kennis heb gemaakt met Jan-Willem van Vugt van Scheidingskaart.nl. Jan-Willem heeft zijn eigen ervaring gebruikt om Scheidingskaart.nl op te zetten.

Met Scheidingskaart.nl wil Jan-Willem scheidende stellen helpen om op een open en respectvolle manier hun omgeving te informeren over hun scheiding. Hiervoor heeft hij een aantal kaarten ontwikkeld en deelt hij zijn ervaring om zo ook anderen te inspireren.

Ik vond het iets heel moois en de moeite waard jullie hier ook op te wijzen! Neem eens een kijkje op www.scheidingskaart.nl Wiet weet kan het jou/jullie ook helpen!

Neem contact op.

Hebben jullie vragen over scheiden, over hoe mediation jullie verder kan helpen of de kosten? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier graag mee verder.

Neem direct contact op.

Liever een intake gesprek?

Hebben jullie meer behoefte aan een kosteloos intake gesprek? Vraag deze dan zo snel mogelijk aan en dan kijken we samen of mediation jullie kan helpen met jullie scheiding.

Vraag een kosteloos gesprek aan.