Hebben jullie wel eens jullie samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden aangepast?

Ik ben even nieuwsgierig… Hebben jullie een samenlevingscontract, danwel huwelijkse voorwaarden op laten maken? Waar ik dan met name nieuwsgierig naar ben: Hoe lang is het geleden dat jullie de gemaakte afspraken voor het laatst met elkaar onder de loep hebben genomen?

Wat mij namelijk iedere keer weer verbaast is dat het merendeel van mijn cliënten werkelijk geen flauw benul heeft wat er in de voorwaarden staat. En dat terwijl het misschien wel het belangrijkste contract is wat je ooit in je leven hebt gesloten! Ons leven is aan veranderingen onderhevig.

Hoe waardevol is het om dan ook te kijken of de afspraken die je destijds met elkaar hebt gemaakt, nog aansluiten op jullie huidige leefpatroon? Zodat je deze daar waar nodig kunt aanpassen en niet voor onaangename verrassingen komt te staan, mocht je ze ooit nodig hebben?

Ben je door mijn vraag nieuwsgiering geworden of jouw voorwaarden nog voldoen? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak, ik ga graag met jullie in gesprek!

Neem contact op.

Hebben jullie vragen over scheiden, over hoe mediation jullie verder kan helpen of de kosten? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier graag mee verder.

Neem direct contact op.

Meer weten?

Meer weten over het aan laten passen van jullie samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden? Graag leg ik jullie meer uit over het proces en de redenen!

Meer weten