Skip to main content

Het belangrijkste wat jullie de kinderen na jullie scheiding kunnen geven, is dat jullie samen op één lijn zitten wat de opvoeding betreft.

Niet dat de kinderen jullie dat altijd in dank zullen afnemen, maar voor een kind is duidelijkheid nu eenmaal heel belangrijk en “veilig”.

De onderlinge afspraken omtrent de kinderen leggen jullie vast in het ouderschapsplan. In eerste instantie beslissen jullie zelf wat belangrijk is voor de kinderen en welke afspraken jullie vast willen leggen. Hierbij gaat het niet alleen om de financiële afspraken en de afspraken omtrent de omgangsreling, maar ook (en juist!) om de meer praktische, dagelijkse dingen.

Ik help jullie graag bij het nadenken of alle afspraken voor de kinderen ook praktisch uitvoerbaar zijn en of de afspraken bijdragen aan een zo stabiel mogelijke toekomst voor jullie kinderen, ook na jullie scheiding!

Neem contact op.

Hebben jullie vragen over scheiden, over hoe mediation jullie verder kan helpen of de kosten? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier graag mee verder.

Neem direct contact op.

Liever een intake gesprek?

Hebben jullie meer behoefte aan een kosteloos intake gesprek? Vraag deze dan zo snel mogelijk aan en dan kijken we samen of mediation jullie kan helpen met jullie scheiding.

Vraag een kosteloos gesprek aan.