Een aantal maanden na het afronden van de mediation neem ik altijd nog even contact op met mijn cliënten om te bezien hoe de communicatie tussen beiden verloopt en of er nog behoefte is aan een gesprek.

Vorige week hebben wij via beeldverbinding het gesprek gehad. Mevrouw vertelde mij dat zij direct al na afloop van het mediation traject verrast was door het inzicht wat zij gekregen had. Zij gaf aan dat zij zich nu ook bewust was hoe het communicatiepatroon zich naar de scheiding toe heeft ontwikkeld tussen haar en haar ex-man.

Op mijn vraag of zij al iets van een andere manier van communiceren hadden gemerkt, gaven beiden aan dat ze voor hun gevoel niet meer constant “in de aanval” waren en dat de onderlinge gesprekken in ieder geval rustiger verlopen.

Meneer voegde daaraan toe dat het soms nog wel even zoeken is, maar dat hij er alle vertrouwen in heeft dat ze op deze voet als goede ouders van hun mooie kinderen met elkaar kunnen blijven omgaan.

Een mooi gesprek en fijn om toch nog even dat contact te hebben!

Neem contact op.

Hebben jullie vragen over scheiden, over hoe mediation jullie verder kan helpen of de kosten? Neem dan contact met mij op, ik help jullie hier graag mee verder.

Neem direct contact op.

Liever een intake gesprek?

Hebben jullie meer behoefte aan een kosteloos intake gesprek? Vraag deze dan zo snel mogelijk aan en dan kijken we samen of mediation jullie kan helpen met jullie scheiding.

Vraag een kosteloos gesprek aan.